Home Celebs Celeb News ZIEN: ‘Fallen’ is de nieuwe ‘Twilight’

ZIEN: ‘Fallen’ is de nieuwe ‘Twilight’

Fallen
Lotus Entertainment
‘Twilight’-fans opgelet! Wij hebben zonet je nieuwste obsessie gevonden. Aan de trailer te zien belooft de film alvast heel spannend en mysterieus te worden! Een echte must see, dus! Naast een vrouwelijke hoofdrol, spelen er ook twee hotties een hoofdrol. ‘Fallen‘ is het eerste boek van Lauren Kate dat verfilmd werd. De film komt binnenkort uit in de Verenigde Staten.

Binnenkort komt de nieuwe film ‘Fallen‘ uit en wij kijken er al serieus naar uit! Als je fan was van ‘Twilight’ dan zijn we er zeker van dat je deze film helemaal te gek zal vinden! De film is gebaseerd op de vijfdelige boekenreeks van young adult-schrijfster Lauren Kate. Het eerste boek kwam uit in 2009 en het laatste in 2015. ‘Fallen’ is het eerste boek dat verfilmd wordt. Volgens geruchten zijn ze ondertussen al bezig aan de verfilming van het tweede boek. Of de andere boeken zullen volgen is nog niet bekend.

Het verhaal

‘Fallen’ vertelt het verhaal van de zeventienjarige Lucinda (Luce) Price die naar de ‘Sword & Cross’-hervormingsschool wordt gestuurd, omdat ze onterecht wordt beschuldigd voor de mysterieuze moord op haar klasgenoot. Op haar nieuwe school voelt ze zich aangetrokken tot de mysterieuze jongen Daniel. Ze heeft het gevoel dat ze hem al eerder heeft ontmoet, maar kan niet zeggen waar of hoe. Ze bevindt zich in een love triangle met Daniel en Cam, twee gevallen engelen die al eeuwen vechten voor de liefde van Luce. Doorheen het verhaal ontrafelt het verleden van Luce zich en doet ze heel wat verrassende ontdekkingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Addison ‘Luce’ Timlin, Jeremy ‘Daniel’ Irvine en Harrison Gilbertson, die de rol van Cam Briel speelt. En zoals met alle young adult-romans zijn de mannelijke acteur weer overdreven hotties. We like what we see!

Nog geen releasedatum

Een exacte releasedatum voor de film in ons land is nog niet bekend, maar het zou niet heel lang meer duren. De film zou namelijk in 2016 nog moeten uitkomen in de Verenigde Staten, dus ons land zal niet lang daarna allicht volgen! Nog even geduld, dus. Als je niet zo lang kan wachten op de verfilming, kan je alvast het boek lezen. Of alle vijf de boeken! Die kan je wel al verkrijgen in ons land. Yesssss!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.