Famous in love
Foto: Freeform

Nieuwe foto’s van ‘Famous In Love’ geven ons ‘Gossip Girl’-feels

Eind vorige zomer kondigden we al aan dat er in 2017 een nieuwe ‘Freeform‘-serie zou komen. We lieten de eerste trailer van ‘Famous In Love‘ zien met Bella Thorne in de hoofdrol. Nu releaste het netwerk nieuwe promotiefoto’s en die geven ons all the feels, want de nieuwe beelden doen ons denken aan ‘Gossip Girl‘, maar dan in Hollywood!

Dramatischer en sexier

Volgens de heldin achter de serie, Marlene King (die je natuurlijk kent van PLL), was het boek veel te jong voor Freeform. Daarom hebben ze ‘Famous In Love‘ wat dramatischer en sexier dan het boek gemaakt. King belooft zalige outfits, fantastisch haar, een prachtige cast en zelfs een kwartet?! Wow.

Promotietoer

Bella Thorne is momenteel de nieuwe televisieshow aan het promoten. Tijdens de ‘Winter Television Critics‘-toer in Pasadena vertelde de actrice wat meer over de rol die ze speelt en hoe ze er tegenover staat. En er zijn heel wat gelijkenissen tussen haar leventje en dat van Paige, het hoofdpersonage. En dat vindt Bella zelf ook: ‘Paige worstelt met wie ze is en met wie iedereen wil dat ze is. En ik heb dat zelf ook meegemaakt. Het is geen leuke weg om af te leggen. Je kijkt in de spiegel en hebt geen idee wie je bent. Iedereen probeert je te veranderen en op social media proberen mensen je neer te halen en je te veranderen in iemand die je niet bent.’ Ze voegde eraan toe dat Paige verliefd wordt op drie of misschien zelfs vier personages! Dat belooft dus veel drama. 

Meet the beautiful @BellaThorne who plays Paige Townsen in #FamousInLove. 💘

A video posted by Famous In Love (@famousinlovetv) on

De ‘Shake It Up‘-actrice ging verder: ‘De media in de show doet haar anders lijken dan ze is, terwijl ze gewoon een jong meisje is. Vanaf dat ze gespot wordt met een jongen gaan ze ervan uit dat ze een koppel zijn. ‘ Zou het nu gaan over zichzelf of over haar personage? Er waren namelijk speculaties dat Bella met een van haar collega-sterren zou daten, terwijl dat niet zo blijkt te zijn.

Bekijk de eerste promotiebeelden van de nieuwe serie hieronder!

Bella Thorne

145058_1589

De hoofdrol van Paige, die plots wereldberoemd is, wordt natuurlijk gespeeld door Bella Thorne.

Carter Jenkins

145059_1080

Carter Jenkins speelt de rol van Rainer, een van de acteurs die voor Paige valt.

Keith Powers

145059_1592

En wat is een televisieserie zonder een liefdesdriehoek? Niets natuurlijk. Keith Powers speelt Jordan die aan de andere kant van de love triangle staat.

Niki Kos

145059_2089

Alexis, gespeeld door actrice Niki Koss, is een vriendin van Rainer en doet auditie voor dezelfde rol als Paige. Drama en rivaliteit verzekerd dus!

Pepi Sonuga

145059_2550

Pepi Sonuga is Tangey, een popster die haar celebrity status ziet toenemen en er ook alles aan doet om die te behouden.

Charlie DePew

145058_1995

Natuurlijk moet er in zo’n show altijd iemand zijn die met zijn beide voetjes op de grond blijft. Dat is hier Jake, de vriend van Paige met wie ze is opgegroeid in haar thuisstad, en wordt vertolkt door Charlie DePew.

Perrey Reeves

145059_2907

Elk tienerdrama heeft een overtuigend moederfiguur. Die van Rainer is Nina, gespeeld door Perrey Reeves.

Georgie Flores

145058_2263

En dan is er nog Georgie Flores die de rol van Cassandra speelt. Ze is de kamergenoot en goede vriendin van Paige, en waarschijnlijk de enige persoon die de jonge ster echt kan vertrouwen. Of toch niet?

Famous In Love‘ is vanaf 18 april 2017 (in de Verenigde Staten) te zien op Freeform.

Lees ook: 

Comments

comments