Home Fun Stem via Musical.ly op jouw favoriet voor de MIA ‘Hit van het...

Stem via Musical.ly op jouw favoriet voor de MIA ‘Hit van het jaar’

MIA
Foto: Photo News
Op 2 februari worden de MIA’s uitgereikt, de belangrijkste Belgische muziekprijzen. En jij kan mee beslissen wie wint! Bazart, Lost Frequencies, Tourist Le MC en Milow maken kans op de award ‘Hit van het jaar’ en jij kan via de app Musical.ly laten weten wie jouw winnaar is. En misschien kom je wel op televisie!

Wie kies jij?

Wie van muziek en dansen houdt, zit sowieso op Musical.ly. Je kan op de app clipjes uploaden van jezelf met vrienden of familie of gewoon solo, terwijl je playbackt en je beste moves toont op je lievelingsliedjes. Door dat te doen, kan je nu dus ook stemmen voor de MIA’s. Je kiest gewoon één van de genomineerde liedjes voor de MIA ‘Hit van het Jaar’, maakt er een clipje op en zet het online met de hashtag #mias2016. Zoals de mensen in deze video, dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan kiezen uit deze vier songs:

  • ‘Beautiful Life’ – Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza
  • ‘Goud’ – Bazart
  • ‘Horizon’ – Tourist LeMC feat. Spiritually Wally
  • ‘Howling at the moon’ – Milow

Doe je best, want de leukste clips worden getoond tijdens de uitzending op 2 februari. Optreden voor duizenden kijkers, dat kunnen er niet veel zeggen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.