Home Love Deze 8 dingen vindt je liefje vervelend, maar mag je gerust doen

Deze 8 dingen vindt je liefje vervelend, maar mag je gerust doen

5. Hem/haar een avondje verlaten voor een avond met vrienden.

vriendje
© Taylor Harding via Unsplash

Je houdt van je vriend(innet)je, dus je wil hem/haar zeker niet irriteren. Maar het is on-moge-lijk om je lief 24/7 tevreden te houden, toch? Wij sommen voor jou de 8 dingen op die hij/zij vervelend kan vinden, maar die je toch gerust mag doen.

1. Helpen herinneren aan dingen

Je mag best meerdere keren per dag vertellen dat zijn/haar kamer een mesthoop is. Je lief vindt dat vast niet leuk om te horen, maar so be it. Jij moet er tenslotte ook in leven.

2. Te veel bellen of berichtjes sturen

Als jullie elkaar een dag moeten missen, heb je hem/haar natuurlijk een heleboel te vertellen. Vertel je vriend(in) alles, hij/zij heeft tenslotte een relatie met je.

3.  Eerlijk zijn over kledingkeuze

Sommige mensen kennen echt niets van mode. Als je jouw vriend(innet)je de deur uit ziet lopen in iets wat écht niet kan, mag je dat gewoon zeggen. Hij/zij zal zich misschien een beetje beledigd voelen, maar uiteindelijk zal hij/zij je dankbaar zijn.

4. Vragen om hulp

Stel, je hebt hulp nodig met die moeilijke taak of met het veranderen van je kamer, vraag je vriend(in) dat dan. Eerst zal hij/zij misschien wat mopperen, maar uiteindelijk zal hij/zij zich trots voelen dat je hem/haar om hulp vraagt.

5. Hem/haar een avondje verlaten voor een avond met vrienden

Natuurlijk heb jij ook qualitytime nodig met je vriendinnen. Voel je niet schuldig tegenover je lief, zo kan hij/zij ook iets leuks doen met vrienden.

6. Vragen om zorg

Je voelt je niet zo goed en wilt het liefste dat je liefje voor je zorgt. Als je hem/haar vraagt of hij/zij een soepje wil maken of wat keeltabletjes wil halen bij de apotheek is daar écht helemaal niets mis mee.

7. Een beetje me-time nemen

Soms heb je natuurlijk ook wat tijd voor jezelf nodig. Een goed boek lezen, een warm bad nemen, de hele avond series kijken… Neem de tijd om even helemaal te ontspannen.

8. Vragen om mee te gaan op gezinsweekend

Je vriend(in) zal waarschijnlijk niet staan springen om een heel weekend weg te gaan met jouw gezin, maar het is belangrijk dat hij/zij erbij is. Als je echt ‘forever together’ wil blijven blijven met je vriend(innet)je, is het natuurlijk wel een must dat die persoon met iedereen overweg kan. En je bent een weekendje weg, win-win!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.