Home Celebs Celeb News WHUT?! Brooklyn Beckham en Chloë Moretz zijn geen koppel meer

WHUT?! Brooklyn Beckham en Chloë Moretz zijn geen koppel meer

Brooklyn Beckham Chloe Grace Moretz
Foto: Reporters
We kunnen het bijna niet geloven, maar het zou echt zo zijn: Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz zijn na een dolverliefde zomer samen uit elkaar gegaan. Brooklyn keerde deze week na twee maanden in L.A. met z’n familie terug naar Londen, terwijl Chloë in de V.S. bleef. Was het dan toch maar een gewone vakantieliefde?

Het is niet geweten wanneer het juist uitging tussen de twee en wie het net deed, maar volgens Daily Mail moet het ergens in de voorbije weken geweest zijn. De 17-jarige Brooklyn werd gisteren gespot in een skatepark in Londen en zag er volgens bronnen heel down uit. Hij was een paar uur eerder aangekomen in Engeland, nadat hij en z’n familie de zomer doorbrachten in het zonnige L.A.

Onverwacht

Relaties zijn vaak van korte duur in Hollywood, maar deze break-up komt toch onverwacht. Brooklyn en Chloë leken super gelukkig samen en postten vaak schattige foto’s van elkaar of samen op Instagram. Twee weken geleden deelde Brooklyn nog deze foto.

Keeping her safe ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Lange afstand

Wat zou er misgegaan zijn? We hebben er het raden naar. Al vermoeden we dat de grote afstand misschien wel een spelbreker is geweest. Brooklyn woont in Londen, terwijl Chloë in L.A. moet zijn voor haar carrière. De twee waren ook al een tijdje samen in de zomer van 2014, maar maakten het toen nooit officieel. In mei van dit jaar verklapte Chloë in een interview dat zij en Brooklyn deze keer écht een koppel waren. Maar het mocht dus niet zijn.

Gewoon een summer romance of een heartbreaking verhaal van twee verliefde, jonge mensen die samen willen zijn, maar niet kunnen? Wat het ook is, wij vinden het héél spijtig.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.