Home Celebs Celeb News WOW: Lauren van Fifth Harmony betrapt op bezit van drugs!

WOW: Lauren van Fifth Harmony betrapt op bezit van drugs!

Foto: Reporters

Lauren Jauregui, lid van girl group Fifth Harmony, is op een Amerikaanse luchthaven betrapt met een zakje marihuana in haar bagage. De zangeres werd even vastgehouden, waardoor ze haar vlucht naar Brazilië miste en de andere vier meisjes van de groep zonder haar moesten optreden. Not cool, Lauren, not cool

Zakje wiet

Fifth Harmony was vanuit Virginia op weg naar de Braziliaanse stad Sao Paulo voor een optreden op een festival, wanneer in Laurens handbagage een zakje wiet gevonden werd. TMZ meldde gisteravond laat dat de popster gearresteerd en in de boeien geslagen werd, maar dat is volgens de advocaat van de meidengroep niet waar. ‘Lauren werd niet gearresteerd maar er is haar een dagvaarding gegeven door de politie, waarna ze is vrijgelaten’, vertelt hij. Een dagvaarding betekent dat ze zich dus wel zal moeten gaan verantwoorden voor een rechter.

Tegen de tijd dat Lauren vrijgelaten werd, was het te laat om de vlucht naar Brazilië te halen. Camila, Ally, Normani en Dinah traden dan maar als een viertal op. Maar volgens de advocaat zal er verder geen enkel optreden in het gedrang komen door het voorval.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mogen we een beetje teleurgesteld zijn? Lauren is natuurlijk een volwassen vrouw die in haar vrije tijd doet wat ze wil, maar als voorbeeld voor zo veel jonge fans is het toch een heel slecht idee om met illegale, schadelijke drugs bezig te zijn. We hadden meer van haar verwacht…Bovendien is dit wéér slecht nieuws voor fans die hopen dat de band nog lang lang mag bestaan, want dit zal sowieso voor spanningen zorgen. En de geruchten over een break-up zijn al zo hardnekkig… Hopelijk leert Lauren haar lesje en maakt ze van muziek haar enige drugs!

Meer over Fifth Harmony:

Uh-ooh: Lauren van Fifth Harmony gaat solo

Camila van Fifth Harmony legt uit waarom ze in midden van optreden van podium liep

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.