Home Celebs Celeb Style & Beauty WOW: Cara Delevingne gaat volledig kaal voor nieuwe film

WOW: Cara Delevingne gaat volledig kaal voor nieuwe film

Cara
Foto: Reporters
In maart ruilde Cara Delevingne haar bekende blonde lob in voor een platinablonde bob en een week geleden ging ze nog voor een korte coupe, maar nu heeft ze de tondeuse erin gezet. In tegenstelling tot Britney in 2007 – never forget – ging Cara kaal om professionele redenen. In haar nieuwste film speelt ze een ongeneeslijk zieke tiener.

Kale Cara

Cara verscheen dinsdag met een volledig kaal hoofd op de set in Toronto en bevestigde zo de geruchten dat ze nu toch all the way is gegaan voor haar rol in de nieuwe film ‘Life In A Year’. Ze had al aangekondigd dat ze haar haren helemaal zou afscheren, maar zei er niet bij wanneer dat zou moeten gebeuren. De voorbije dagen had ze in het openbaar steeds een hoed of pet gedragen waardoor gedacht werd dat ze de stap had gezet, en dat blijkt nu waar te zijn. Het model bewijst zo dat ze alles doet om zich in te leven in haar personage, want er zijn ongetwijfeld manieren om een kaal hoofd geloofwaardig te faken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de film, die in 2018 uitkomt, speelt Cara een meisje met kanker dat te horen krijgt dat ze nog maar een jaar te leven heeft. Haar vriendje, gespeeld door Jaden Smith, belooft haar een heel leven te geven in dat ene jaar. Tranen gegarandeerd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.