Home Celebs Celeb News WEDDING BELLS: Nora Gharib van ‘K3 Zoekt K3’ gaat trouwen!

WEDDING BELLS: Nora Gharib van ‘K3 Zoekt K3’ gaat trouwen!

Nora Gharib
Foto: Instagram @noragharib

2017 wordt een topjaar voor ‘K3 zoekt K3’-deelneemster en vlogger Nora Gharib. Deze zomer speelt ze samen met Matteo Simoni – jaloers! – in de nieuwste film van Adil El Arbi én treedt ze in het huwelijksbootje met haar vriend Anson!

Yep, laat die champagne maar knallen, want Nora Gharib zal deze zomer haar jawoord geven aan de liefde van haar leven Anson. Dat leuke nieuws vertelde ze zelf aan Story.

Het kan echt niet meer stuk voor mij.

‘Het zal een huwelijk worden volgens de islamitische traditie‘, vertelt Nora verder. De twee zijn al bijna acht jaar dolverliefd op elkaar. Ze leerden elkaar kennen op school, maar niet iedereen was even enthousiast over hun relatie. Een jaar geleden vertelden ze hun liefdesverhaal aan jongerenwebsite Generation M.

Nora startte ook een eigen YouTube-kanaal op dat al bijna 13.000 abonnees verzamelde. Je vindt er onder andere een ‘My boyfriend does my make-up’-tag met haar verloofde. Héél cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij wensen het koppel een dikke proficiat! ?

Filmster

De grote vraag is hoe Nora tijd zal vinden om haar trouwfeest te organiseren. De opnamens van ‘Patser’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah waarin Nora de hoofdrol speelt, starten namelijk ook komende zomer. Dat wordt een vermoeiende periode!

Adiiiiiiiiiiiiil ? Follow @adil_el_arbi #goeiegast ??

A post shared by ✨YOUTUBE✨ACTRESS✨I TALK A LOT (@noragharib) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.