Home Celebs Celeb News VIDEO: ein-de-lijk weten we wie er gaat trouwen in ‘Pretty Little Liars’

VIDEO: ein-de-lijk weten we wie er gaat trouwen in ‘Pretty Little Liars’

Pretty Little Liars
Foto: @prettylittleliars (Instagram)
We hebben er lang op moeten wachten, maar gisterenavond was het dan eindelijk zover: hét huwelijksaanzoek in Pretty Little Liars. En de gelukkige tortelduifjes? Dat zijn Ezra en Aria. Alleen moet die laatste wel nog beslissen of ze ‘ja’ zegt …

#Ezria 4-ever

In mei – lang voor het begin van het zevende en laatste seizoen van Pretty Little Liars – verklapte Marlene King, de executive producer van onze favoriete serie, dat er een huwelijksaanzoek zat aan te komen. Maar voor wie?

Maandenlang werd er druk gespeculeerd door de fans. Zou het Aria en haar ‘verboden liefde’ Ezra kunnen zijn? Of Hanna – ook al is die officieel nog verloofd met Jordan – en Caleb? Of toch maar Spencer en Toby (deze theorie werd meteen in de prullenmand gegooid nadat Toby zich verloofde met Yvonne)? Of misschien wel Emily en Alison?

Sinds gisteren weten we ein-de-lijk wie er door de knieën ging: Ezra! “Een logische keuze”, aldus Marlene King. “Van alle koppels zijn zij het langst samen, dus vond ik dat zij zich als eerste moesten verloven.”

De makers van de serie dachten lang na over de juiste verlovingsring. “Het moest geloofwaardig zijn dat Ezra net deze ring speciaal voor Aria had uitgekozen. Het mocht geen ring zijn die iedereen zou kunnen dragen. Hij moest speciaal zijn en bij Aria passen.”

Foto: Freeform via ET Online

De verlovingsscène eindigde met een cliffhanger en aangezien de volgende aflevering pas binnen twee weken op de buis komt, zullen we dus nog even moeten afwachten op Aria’s antwoord.

Maar Marlene King laat verstaan dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken. “Dit seizoen is het meest romantische van alle seizoenen. Er liggen nog verschillende happy endings te wachten voor de personages. De fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar er hangt zeker romantiek in de lucht.” Ooeeeh, we can’t wait! 

Nog meer leesvoer over Pretty Little Liars: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.