Home Celebs Celeb News Shay Mitchell toont haar vriendje op de schattigste manier ooit aan fans

Shay Mitchell toont haar vriendje op de schattigste manier ooit aan fans

Shay Mitchell
Foto: Instagram @itsashbenzo.nl
Het ziet ernaar uit dat ‘Pretty Little Liars‘-actrice Shay Mitchell de liefde heeft gevonden! Ze maakte haar relatie met tv-presentator Matte Babel Snapchat official. Shay postte hi-la-rische foto’s op haar verhaal van hun romantische reis in Mexico. De twee daten volgens geruchten al enkele maanden, maar daar krijgen we van Shay zelf nu pas bewijs van!

Elk jaar zijn er break-ups, maar ook nieuwe koppels en dat geeft ons telkens iets om excited over te zijn. Shay Mitchell was een tijdje single, maar is nu officieel off the market! Ze heeft sinds enkele maanden een relatie met tv-host Matte Babel maar kwam er nu pas mee naar buiten. In november verschenen er wel al enkele foto’s van de twee, maar nooit officieel van Shay uit. Volgens fans zette de actrice wel af en toe eens een foto op haar story, maar haalde die na 10 minuten er weer van. Blijkbaar was ze er nog niet klaar voor!

They are so cute together!!! ?@shaym @mattebabel #cutiepies

A post shared by I Met Shay Mitchell 2'4'17? (@in_shay_we_trust) on

Shay & Matte During Thanksgiving weekend? @shaym @mattebabel #puppylovers #cutecouple

A post shared by I Met Shay Mitchell 2'4'17? (@in_shay_we_trust) on

Snapchatfilters

Maar nu dus wel! Het Canadese duo is momenteel samen op reis in het romantische paradijs Mexico. Shay postte eindelijk foto’s met haar nieuwe liefde en ze lieten zich volledig gaan met de SnapchatfiltersSo cute!

@shaym ? #shaymitchellsnapchat

A post shared by SnapsBrakingSnaps (@snapsbrakingsnaps) on

De Canadese actrice en Matte hebben gemeenschappelijke vrienden zoals Drake en Shays ex Ryan Silverstein. Een bron vertelde aan Entertainment Tonight dat de relatie serieus is en dat ze veel plezier hebben samen. Matte nam Shay in oktober zelfs mee naar Drakes dertigste verjaardag!

Interview ‘Cadaver’

Als we kijken naar een video waarin bae Matte de ‘Pretty Little Liars‘-actrice interviewt over haar nieuwe filmCadaver‘, zijn we ervan overtuigd dat het een perfect match is. Awww!

Bekijk de volledige video hier.

Het koppel moet hun relatie nog officieel bevestigen, maar voor ons is dit al genoeg bewijs van hun liefde. De twee zijn adorable samen en we kunnen niet gelukkiger zijn voor Shay!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.