Home Celebs Sarah Bossuwé van ‘K3 Zoekt K3’ geeft dansles op VTMKZOOM

Sarah Bossuwé van ‘K3 Zoekt K3’ geeft dansles op VTMKZOOM

Sarah Bossuwé
Foto: Medialaan
Je kent als haar als de enthousiaste spring-in-‘t-veld die het net niet tot de liveshows van ‘K3 Zoekt K3’ schopte. Of als de super populaire Snapchat-madam @sarah_bossuwe. Maar op de allereerste plaats is Sarah Bossuwé een heel goeie danseres, die ook nog eens haar eigen dansstudio heeft opgericht. En die dance skills deelt ze vanaf zondag elke week met de VTMKZOOM-kijkers in het nieuwe programma ‘Dance Squad’.

Tips, tricks en de Move van de week

Niets beter dan je zondag beginnen met een danswork-out, toch? Vanaf 9 oktober staat Sarah elke week rond half negen klaar op VTM met de hipste dansmoves en tips en tricks over alles wat met dansen te maken heeft. Ze zal de kijkers ook elke week een Move van de week aanleren. Die wordt stap voor stap uitgelegd, zodat iedereen meekan. Bovendien komt er elke aflevering een echte danscrew langs. Cool!

Foto: Medialaan

In de Final Dance zetten de dansers hun beste beentje voor en geven ze een dansperformance. Kijkers die graag een dansles willen van Sarah kunnen deelnemen aan de wedstrijd op VTMKZOOM.be.

In de eerste aflevering van ‘Dance Squad’ komt danscrew Psycho B-Boys langs. Eén van de leden van deze breakdance-crew is Lewis, die eerder al te zien was in het programma ‘Little Big Shots’ bij Nathalie Meskens. De Psycho B-Boys tonen een coole breakdancechoreografie.

Foto: Medialaan

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.