Home Celebs Celeb News Brrr: de nieuwe film van Lucy Hale klinkt SUPER SCARY

Brrr: de nieuwe film van Lucy Hale klinkt SUPER SCARY

Lucy Hale
Foto: Belga Image

Na zeven seizoenen van ‘Pretty Little Liars‘, is het voor de PLL-actrices tijd voor iets nieuws. En Lucy Hale, die de rol van Aria Montgomery vertolkte, heeft niet lang moeten zoeken. Zij gaat binnenkort schitteren in de nieuwe serie ‘Life Sentence‘ en in een horrorfilm die ons nú al de stuipen op het lijf jaagt…

Yesss, we hoeven Lucy Hale niet lang te missen na het einde van ‘Pretty Little Liars‘. Naast de serie ‘Life Sentence‘ waarin de actrice gaat spelen, zullen we haar ook zien in de film ‘Truth or Dare‘. Dat wordt een bovennatuurlijke horrorfilm over het spelletje waarheid, durven of doen.

De film

Lucy heeft uiteraard al ervaring op het gebied van drama en mysterie, dus een horrorfilm is haar op het lijf geschreven. De film ‘Truth or Dare’ gaat over een groep studenten die net thuiskomen van een vakantie in Mexico, maar er is een probleem. Ze hebben op reis een bovennatuurlijk spelletje waarheid, durven of doen gespeeld en daardoor de geestenwereld aangewakkerd. En die zijn niet zo tevreden… Ze achtervolgen Lucy’s personage wanneer ze terug naar huis vertrekt. Krijgt er nog iemand nu al kippenvel?

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar we weten nu al niet of we het wel zullen aandurven.

THAT IS A MF WRAP ON TRUTH OR DARE ? thanks for the memories guys ! Can't wait for y'all to see this.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.