Home Celebs OMG: Harry Styles heeft net zijn wereldtournee aangekondigd

OMG: Harry Styles heeft net zijn wereldtournee aangekondigd

Harry Styles
Reporters

Goed nieuws voor alle fans van Harry Styles, want de zanger heeft net zijn wereldtournee aangekondigd. Enige probleem? Hij is ons Belgenlandje helaas vergeten, maar gelukkig komt hij wél dicht in de buurt. Om je idool te ontmoeten, kan er wel wat extra moeite af, toch?

Harry Styles Live On Tour’ begint in de Verenigde Staten op 19 september. De zanger heeft eerst dertien concerten, waarvan het eerste in San Francisco, in Noord-Amerika op de planning staan, maar daar blijft het gelukkig niet bij. In oktober reist hij verder naar Europa en staat hij bijvoorbeeld in Parijs op het podium. Nadien gaat Harry nog door tot het verre Japan waar zijn tournee zal eindigen op 8 december.

België vergeten

Het enige nadeel is dat de zanger niet naar ons land komt. We zullen dus goed ons best moeten doen als we Harry Styles in real life aan het werk willen zien. Naast Parijs maakt de ‘Sign of the Times’-zanger nog een tussenstop in Duitsland en Nederland dus dan zit er niets anders op dan om in het najaar een citytrip te boeken.

/ / SEE.YOU.SOON / /

A post shared by @harrystyles on

Tickets voor zijn tournee zijn beschikbaar op 5 mei en dit een week voor zijn debuutalbum uitkomt. Op het album zullen tien nummers staan waaronder het populaire ‘Sign of the Times’. De single stond na zijn release meteen op bovenaan in de hitlijsten en dit in meer dan 84 landen. Goed bezig, Harry!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.