Home Celebs Celeb News Oh no! Bella Thorne en Gregg Sulkin zijn uit elkaar

Oh no! Bella Thorne en Gregg Sulkin zijn uit elkaar

Bella Thorne
Foto: Reporters
Bella Thorne, oftewel CeCe uit ‘Shake It Up!’, en Gregg Sulkin, die je kent van MTV-serie ‘Faking It’, waren al meer dan een jaar een koppeltje maar zijn nu officieel uit elkaar. Volgens hun woordvoerders hadden ze te weinig tijd voor elkaar, maar Bella laat iets anders uitschijnen op haar Instagram.

De twee acteurs lieten een statement uitsturen waarin staat dat ze elkaar altijd graag zullen zien en veel respect hebben voor elkaar, maar dat hun agenda’s het moeilijk maakten elkaar te zien. ‘We decided that for now this would be best’, sluiten ze het bericht af.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella, 18, en Gregg, 24, kenden elkaar al jaren voor ze vorige zomer officieel een koppel werden. In mei van dit jaar vierden ze hun een jaar samen door samen te gaan skydiven. Ze postten allebei bovendien geregeld schattige foto’s van hun tweetjes op hun Instagrampagina’s, waardoor ze echte couple goals leken te zijn. Helaas pindakaas, dat blijkt nu niet helemaal waar te zijn.

Hoewel we uit het statement kunnen verstaan dat de breuk erg vriendschappelijk verliep, deelde de Disney Channel-actrice enkele uren geleden een quote op Instagram die ons een beetje doet twijfelen. Er staat namelijk ‘Effort is attractive’ te lezen, wat vertaald zoveel betekent als ‘Moeite doen is aantrekkelijk’. In de caption vraagt Bella aan haar fans om iemand te taggen die het eens zou moeten proberen, moeite doen. Is dit een hint waaruit we moeten begrijpen dat Gregg volgens haar gewoon niet genoeg moeite deed en dat hun relatie daardoor op de klippen liep? Misschien wel, misschien ook helemaal niet.

tag someone who should try it sometime #love

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.