Home Celebs Celeb News Niels Destadsbader en Laura Tesoro gaan op zoek naar nieuwe jongensgroep

Niels Destadsbader en Laura Tesoro gaan op zoek naar nieuwe jongensgroep

Niels Destadsbader
Foto: Medialaan
Niels Destadsbader en Laura Tesoro gaan volgend jaar een nieuwe talentenjacht op VTM presenteren. Ze gaan op zoek naar jongens met zangtalent en een passie voor muziek die samen een Nederlandstalige groep zullen vormen. State Of Mind krijgt dus al concurrentie!

Oké, eigenlijk wordt het geen rechtsreekse concurrentie voor de jongens van SOM. Volgens VTM gaat dit programma niet op zoek naar een typische boyband van ultraknappe kerels met grave dansmoves om een soort Vlaamse One Direction te maken. Niels en Laura zoeken vooral rasechte muzikanten, gasten met persoonlijkheid die een Nederlandstalige popgroep met ballen zullen vormen. Of dat een duo à la Clouseau, een trio zoals De Romeo’s of een kwartet zoals Bandits wordt, hangt af van het verloop van de wedstrijd.

Zoals bij de meeste talentenjachten op televisie, zullen de kandidaten de kijker en een professionele jury moeten overtuigen van hun kunnen. Door middel van auditierondes en liveshows zal uiteindelijk duidelijk moeten worden wie de favorieten zijn en welke combinatie het beste werkt. Het programma zou in het voorjaar van 2017 uitgezonden worden.

Inschrijven? 

Ken jij een jongen van 18 jaar of ouder (geen maximumleeftijd) met een mooie stem, die bezeten is door muziek en daar z’n beroep van wil maken? Stuur hem ‘n berichtje om te zeggen dat hij zich nú kan inschrijven op vtm.be! Het enige wat hij moet doen is z’n gegevens invullen, een recente foto uploaden en er een videootje bijzetten waarin hij een Nederlandstalige song zingt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.