Home Celebs Celeb News Liam Payne werkt samen met Ed Sheeran aan zijn solodebuut

Liam Payne werkt samen met Ed Sheeran aan zijn solodebuut

Foto: Belga Image
Kersverse papa Liam Payne heeft het de afgelopen maanden druk gehad met zijn zwangere vrouw Cheryl Cole. Hij is de laatste van de ex-One Directioners die zijn solocarrière officieel lanceert. Dat moment is eindelijk aangebroken, want hij is namelijk de studio ingedoken samen met de legendarische Ed Sheeran. Oh my god!

Terwijl fans van Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson ondertussen al even gezegend zijn met solomuziek van het trio, was het voor de girls van Liam Payne nog even wachten. Maar nu is het bijna zover. The wait is almost over! Papa Liam lanceert namelijk binnenkort officieel zijn solocarrière. En voor dat debuut werkte hij samen met niemand minder dan Ed Sheeran! De Britse singer-songwriter schreef voor One Direction al liedjes zoals ‘Moments’, ‘Little Things’, ‘Over Again’ en ’18’. Sindsdien zijn Liam en Ed goede vrienden. Awww!

Grotere fanbase

De samenwerking kwam volgens insiders begin dit jaar in no time tot stand, nadat Ed het idee had gekregen om met Liam een lied te schrijven. Het duo dook samen de studio in, schreef het nummer en nam het daarna op. Met die samenwerking bereikt de ex-One Directioner meteen een veel grotere fanbase dan alleen die van 1D. En zeg nou zelf, wat kan er nu misgaan met de ‘Shape Of You‘-zanger aan je zijde?

Onlangs werd ook aangekondigd dat Liam zou gaan samenwerken met Quavo van de rapgroep Migos. Zijn muziek zal dus iets helemaal anders zijn dan we van hem gewoon zijn. We can’t wait!

Teaser

De Britse hottie teasde ons ook al op social media met een miniclipje van wat vermoedelijk zijn nieuwe liedje én bijbehorende muziekvideo is. Wij hebben zo’n ietsiepietsie gevoel dat zijn materiaal fantastisch zal klinken.

?

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.