Home Celebs YES PLEASE: komt er een spin-off van ‘Pretty Little Liars’?

YES PLEASE: komt er een spin-off van ‘Pretty Little Liars’?

Foto: Belga Image
Snif, het einde van ‘Pretty Little Liars‘ komt dichterbij. Binnenkort moeten we helaas afscheid nemen van Alison, Emily, Spencer, Aria en Hanna. Neen, daar zijn wij totáál nog niet klaar voor. Maar misschien is er toch nog een sprankeltje hoop…

De allerlaatste afleveringen van ‘Pretty Little Liars‘ zijn vanaf 18 april 2017 te zien. Helaas zijn de avonturen van onze vijf vriendinnen dan voorgoed afgelopen. Of toch niet helemaal?

Spin-off?

Volgens Refinery29 zou er een spin-off komen van onze favoriete serie. Het doet de ronde dat het boek ‘The Perfectionists‘ – geschreven door ‘PLL’-auteur Sara Shephard – vertaald wordt naar een serie. Het verhaal gaat over vijf vriendinnen die eigenlijk niets gemeen hebben met elkaar, behalve hun haat voor één bepaalde persoon. Ze komen voor de grap met de perfecte plan om die persoon te vermoorden, maar dan gaat die echt dood op precies dezelfde wijze als zij beschreven hebben. Geen van de vijf meisjes heeft het gedaan en tenzij ze de echte moordenaar vinden, moeten zij er misschien wel voor opdraaien. Nu denken jullie waarschijnlijk: wat heeft dit allemaal met ‘Pretty Little Liars’ te maken?

Wel, een Reddit-gebruiker ontdekte iets heel interessants. Er spelen namelijk twee personages uit ‘The Perfectionists’ mee in de allerlaatste aflevering van ‘Pretty Little Liars’. Aha! En dat is nog niet alles. Marlene King – de vrouw die ‘PLL’ tot leven bracht op het televisiescherm – stuurde ook een geheimzinnige tweet de wereld in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Marlene is een vrouw die duidelijk van spanning houdt. Ondertussen tellen wij maar verder af naar 18 april.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.