Home Celebs Celeb Style & Beauty Deze drie modetrends zou Kendall Jenner nóóit dragen

Deze drie modetrends zou Kendall Jenner nóóit dragen

Kendall Jenner
Foto: Reporters
Kendall Jenner is niet alleen aan het uitgroeien tot een supermodel, ze is ook een modevoorbeeld. Met haar casual, sporty maar toch sexy en chic outfits, inspireert ze modebewuste meisjes over de hele wereld. Al vinden we de drie trends die Kenny zegt te haten, stiekem best nog wel leuk…

Op haar website kendallj.com, waarvoor je maandelijks zo’n drie dollar betaalt om de inhoud te kunnen zien, staat een stuk te lezen over welke modetrends Kendall hot vindt en welke absoluut not. Op de vraag in welke trends ze zelfs nog niet dood zou willen gezien worden, gaf ze deze top drie.

  1. Ombre 

  2. Bandana’s

  3. Gekke grafische prints

Sorry Kenny, we zijn het niet helemaal eens. Oké, een ombrekleuring in je haren is misschien een beetje 2015, maar toch nog altijd cute? Grote prints moeten natuurlijk je ding zijn en het is duidelijk dat Kendall het liever simpel houdt met effen, niet te opvallende kleuren. En die bandana’s, die vond ze in 2014 op het muziekfestival Coachella toch nog niet zó verschrikkelijk. Busted!

Foto: Reporters

Ach ja, ieder z’n stijl. En die van Kendall kopiëren wij maar al te graag. In combinatie met een paar leuke prints en eventueel een bandana in onze haren, that is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.