Home Celebs Celeb News NOOO: dit ‘Riverdale’-personage zal in seizoen 2 door een andere acteur gespeeld...

NOOO: dit ‘Riverdale’-personage zal in seizoen 2 door een andere acteur gespeeld worden

Foto: TheCW
We hebben slecht nieuws voor ‘Riverdale’-fans, maar leuk nieuws voor fans van ’13 Reasons Why’. Ross Butler, de acteur die Reggie speelt in het eerste seizoen van ‘Riverdale’, zou volgens de makers van de serie geen tijd hebben om mee te doen in het volgend seizoen. Triest nieuws dus, al betekent dat wel dat er bijna zeker een tweede seizoen ’13 Reasons Why’ komt!

Te weinig tijd

Let us explain. De producenten van ‘Riverdale’ lieten weten dat er zo veel problemen zijn met het plannen van opnamedagen door de drukke agenda van Ross, dat ze besloten hebben een andere acteur te zoeken om Reggie, de vijand van Archie, te spelen in de nieuwe afleveringen. ‘We vonden het geweldig dat Ross de rol van Reggie dit seizoen speelde, maar door zijn verplichtingen aan andere projecten, kunnen we hem niet zo vaak inzetten als we zouden willen,’ zegt één van de makers.

Foto: TheCW

Nu, het leuke deel van het nieuwtje zit ‘m in die ‘andere projecten’. Want één van de andere series waarin Ross acteert, is – jawel – ’13 Reasons Why’! Hij speelt de rol van Zach Dempsey, de jongen over wie de A-zijde van de vierde tape van Hannah gaat. Omdat er al superveel geruchten waren dat er sowieso een tweede seizoen van de hyperpopulaire Netflixserie komt, is dit volgens velen de ultieme bevestiging. Ross Butler kan niet meer meespelen in ‘Riverdale’ omdat hij het te druk zal hebben met de opnames van ’13 Reasons Why’. Kan jullie dit even definitief bevestigen, please, Netflix? De spanning is too much. 

Tuurlijk zal Ross gemist worden en is het raar om een personage plots door iemand anders te zien gespeeld worden, maar de vreugde om het feit dat we een tweede seizoen krijgen van onze twee favoriete series van het moment maakt alles goed. Life is good right now voor de serieverslaafden onder ons!

Meer ‘Riverdale’ en ’13 Reasons Why’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.