Home Celebs Celeb News Huh?! Chloë Moretz heeft net al haar films afgezegd

Huh?! Chloë Moretz heeft net al haar films afgezegd

Chloe Moretz
Foto: Reporters
Brooklyn Beckham is niet het enige waar Chloë Grace Moretz afscheid van heeft genomen. De 19-jarige actrice zegt ook even vaarwel tegen de filmwereld. Chloë vertelde tegen magazine The Hollywood Reporter dat de stekker uit al haar films heeft getrokken om na te denken over wie ze is.

Op 19 jaar al 57 titels onder je naam hebben staan, er zijn er niet veel die het haar nadoen. Het mag ons dan eigenlijk ook niet verbazen dat Chloë even een adempauze wil inlassen, toch? In een interview vertelde ze waarom ze die beslissing nam.

I pulled the plug on all my movies because I want to reassess who I am and find myself within my roles again. I’m realizing that I can slow down.

Ze voegde eraan toe dat, doordat ze meerdere films per jaar opnam, uit het oog verloor waarom ze nu weer was beginnen acteren. Ze was te veel bezig met hoe de film het zou doen in de zalen. De knappe blondie is dan ook al aan het acteren sinds ze 7 jaar is en ging sindsdien geen jaar zonder film- of televisierol. Bezig bijtje, dus!

The Little Mermaid

Helaas pindakaas, dat wordt waarschijnlijk geen hoofdrol in de verfilming van ‘The Little Mermaid’ voor Chloë. De actrice tweette in november van vorig jaar dat ze super excited was om haar zeemeerminstaart aan te trekken, maar dat lijkt nu niet door te gaan. De remake van het sprookje van Hans Christian Andersen – en van één van onze favoriete Disneyfilms – staat gepland voor 2017. Hoewel het nog niet 100% officieel is, lijken de makers nu dus op zoek te moeten gaan naar een nieuwe Ariël. In een interview met Jimmy Kimmel eerder dit jaar was ze nochtans erg enthousiast over de film.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkig kunnen we Chloë nog wel zien in een paar films die binnenkort uitkomen, zoals  ‘November Criminals’ (samen met Ansel Elgort, yummm).

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.