Home Celebs Celeb News Disney bevestigt ”Frozen” 2!

Disney bevestigt ”Frozen” 2!

It’s time to build a snowman! Frozen was in 2013 een van de meest populaire animatie films ooit en was zelfs uitgeroepen als de succesvolste animatie film ooit gemaakt! Daarom vonden wij het al raar dat er geen ”Frozen 2” zou komen. Nou, daar komt verandering in, want Disney zegt een ”Frozen 2” te maken!

Anna en Elsa zijn de populairste Disney princesses op de wereld. Letterlijk. Er was niet te ontkennen dat ”Frozen” een ongelofelijk grote fanbase heeft. En Disney heeft de message eindelijk begrepen!

Disney verdiende aan de eerste ”Frozen” film ongeveer 1.3 BILJOEN dollar! Niet gek dus, dat er een sequel in de maak is. Naast een broadway show en een short-film, bevestigt Josh Gad (de stemacteur van Olaf) dat de plannen toch echt in werking zijn gegaan! Josh tweette:

”DAT KLOPT!! FROZEN 2 KOMT ERAAN!” Josh re-tweette ook nog eens de tweet van co-star Kristen Bell (Anna):

”Dromen komen echt uit! #Frozen2 #itsofficial”

Ook Disney took it to social media en tweette:

”Weerbericht: Winter komt eraan! @Disneyanimation maakt Frozen 2 Chris Buck en Jennifer Lee!” Het is nog niet duidelijk wanneer ”Frozen 2” in de bioscoop zal komen.

Wij zijn zo excited voor Frozen 2! Hebben jullie er al zin in?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.