Home Celebs Celeb News NOOO: Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

NOOO: Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

Camila
Foto: Belga
Camila Cabello verlaat girl group Fifth Harmony. Dat lieten meisjes weten in een statement. De vier andere groepsleden zullen wel nog verdergaan met Fifth Harmony, maar het is maar de vraag hoe lang dat nog zal duren…

Fourth Harmony?

‘Na vier en half jaar samen, hebben we via haar vertegenwoordigers vernomen dat Camila besloten heeft de groep te verlaten.’ Zo begint de boodschap die Ally, Normani, Dinah en Lauren deelden op de officiele Fifth Harmony-Twitterpagina. De popsterren voegen er onmiddellijk aan toe dat ze niet splitten en als viertal verdergaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verdrietig, niet verrast

Harmonizers  – zo noemen de fans van de groep zich – over heel de wereld zijn verdrietig en in shock, maar de rest van het internet heeft het vooral over hoe dit zich al heel lang aankondigde. Camila was de eerste van de meiden die een grote solohit scoorde, namelijk ‘I Know What You Did Last Summer’ met Shawn Mendes. Ze bracht bovendien net een nieuw solonummer uit. Daarnaast waren er vaak geruchten over de divastreken van de petite zangeres die voor ruzie zorgden binnen de groep. Gooi daar nog het wietschandaaltje van Lauren bovenop en het is duidelijk dat de harmonie binnen Fifth Harmony waarschijnlijk ver te zoeken was. Gevolg: exit Camila.

Foto: Reporters

We begrijpen de keuze van Camila om als solo-artiest verder te gaan en helemaal haar eigen ding te doen, maar had ze het nieuws niet zelf kunnen brengen aan de fans én aan haar groepsleden? De zangeres heeft zelfs nog niet gereageerd op het nieuws. Aan de eerste zin van het bericht van de vier overblijvende 5H-meiden, waarin duidelijk ‘via haar vertegenwoordigers’ wordt gezegd, merken we dat zij er waarschijnlijk hetzelfde van denken. Camila, say something?

Meer over Fifth Harmony:

WOW: Lauren van Fifth Harmony betrapt op bezit van drugs!

Uh-ooh: Lauren van Fifth Harmony gaat solo en fans vrezen het einde van de groep

Camila van Fifth Harmony legt uit waarom ze in midden van optreden van podium liep

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.