Home Celebs BRRR: de trailer voor de nieuwe Netflixserie van Selena Gomez geeft ons...

BRRR: de trailer voor de nieuwe Netflixserie van Selena Gomez geeft ons goosebumps

Netflixserie van Selena Gomez
Foto: Belga/Netflix
Selena Gomez can do it all. Alsof zangeres, actrice, Unicef-ambassadrice, bestie van Tay en liefje van The Weeknd nog niet genoeg is, kan ze nu ook regisseur op haar cv schrijven. Ze maakte van het bekende boek ’13 Reasons Why’ van Jay Asher een televisieserie die eind maart op Netflix zal te zien zijn, en de eerste trailer is net uit!

Hannah

’13 Reasons Why’ gaat over een meisje, Hannah, dat zelfmoord pleegt. Maar haar dood blijft de mensen in haar omgeving achtervolgen – hallo, PLL? Hannah maakte tapes waarop ze haar levensverhaal vertelt en stuurde die voor haar wanhoopsdaad op naar de 13 personen die volgens haar mee verantwoordelijk zijn voor haar dood. Creepy, much? Heel creepy, bekijk de trailer maar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een donkere serie dus, maar ze heeft wel een belangrijke boodschap. Het is belangrijk nooit te vergeten welke impact je woorden en daden op anderen kunnen hebben. Selena staat ervoor bekend altijd een boodschap van liefde en lief zijn voor elkaar uit te dragen, dus het is logisch dat ze ervoor koos hieraan mee te werken. ’13 Reasons Why’ kan je vanaf 31 maart zien op Netflix.

Meer spannende series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.