Home Celebs Celeb News Ariana Grande wordt beschuldigd van plagiaat voor één van haar grootste hits

Ariana Grande wordt beschuldigd van plagiaat voor één van haar grootste hits

Ariana Grande
Foto: reporters
Ariana Grande zou dan wel opnieuw geluk gevonden hebben in de liefde, op carrièrevlak krijgt ze een tegenvaller te verwerken. De zangeres wordt voor de rechter gesleept door een songwriter die vindt dat haar hit ‘One Last Time’ iets te veel lijkt op een liedje dat hij schreef. Hmm, dat moeten we horen.

‘Takes All Night’ vs ‘One Last Time’

De songwriter die het opneemt tegen Ari is geen kleine garnaal. Alex Greggs schreef eerder al songs voor Michael Jackson, Lady Gaga en Justin Timberlake, dus voor de aandacht hoeft hij het niet te doen. Volgens hem lijkt de muziek én tekst van ‘One Last Time’, Ariana’s hit uit 2014 waaraan David Guetta ook meeschreef, te hard op die van ‘Take All Night’, een song die hij schreef voor de bij ons onbekende artiest Skye Stevens. Hij zou nu zijn deel van de winst opeisen. Ai ai, arme Ari.

Wat denk jij? Lijkt ‘Takes All Night’ dan zo hard op ‘One Last Time’? Wij komen er niet echt uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog beschuldigingen

Ariana is niet de enige artiest die ervan beschuldigd wordt muziek gestolen te hebben. Een paar dagen geleden werd bekend dat ook Demi Lovato aangeklaagd wordt voor plagiaat. Een deel van het liedje ‘Stars’ op haar cd ‘Confident’ zou gepikt zijn van ‘Infinity Guitars’ van de band Sleigh Bells – ook onbekend bij ons. En Ed Sheeran, die riskeert 20 miljoen dollar (!) te moeten betalen omdat ‘Thinking Out Loud’ te veel gebaseerd zou zijn op ‘Let’s Get It On’ van Marvin Gaye. Het is niet makkelijk, het leven van een superster.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.